Bloemberg Dealer Occasions?

Sinds 1976 kwaliteit en service voorop

Geschiedenis

Het familiebedrijf is vijfenveertig jaar geleden opgericht in Westervoort door Geert en Maria Bloemberg. In 1976 werd Bloemberg actief als agent van Toyota. Het bedrijf aan de Klapstraat was echt een dorpsgarage waar Geert zelf sleutelde, auto’s verkocht en het magazijn deed. Aan de pomp stond Maria klaar voor de klanten, naast tanken, bracht ze banden op spanning en vulde ze de olie bij. Hiernaast deed zij de administratie, ondersteunde de verkoop en poetste de auto’s. Ze waren een ‘goed geolied’ team. Het bedrijf werd door diverse verbouwingen door de jaren heen groter en multifunctioneler.

Door schaalvergroting van het merk Toyota verhuisde het bedrijf in september 1989 naar Zevenaar waar het tevens officieel hoofddealer werd van Toyota. Het rayon van Bloemberg beslaat de gemeentes Duiven, Zevenaar, Rijnwaarden en Didam. Gevestigd aan de Marconistraat is het bedrijf dus nu alweer 25 jaar dealer. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een modern en goed georganiseerd bedrijf waarbij persoonlijke klantbenadering centraal staat. Autobedrijf Bloemberg is een begrip geworden in de regio Liemers.

In 2012 heeft de tweede generatie, onder leiding van Carlo en Roy Bloemberg officieel het bedrijf overgenomen. En in 2018 is het bedrijf wederom gegroeid door de komst van het occasioncenter; Bloemberg Dealer Occasions.

Waarom een Dealer Occasion?

Bij Bloemberg Dealer Occasions kunt u uitstekend terecht voor een kwaliteitsoccasion, welke veelal via ons dealerbedrijf binnen komen. Hierdoor bent u verzekerd van een ruim aanbod aan kwaliteitsoccasions welke door ons zorgvuldig zijn geselecteerd en geïnspecteerd. Ons ruime aanbod bestaat uit meer dan 100 jong gebruikte auto’s van alle merken, van exclusief tot standaard. En zit er voor u niks tussen dan gaan wij graag voor u op zoek. Start een zoekopdracht.

Waarom Bloemberg?

Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf in hart en nieren en en bestaan al meer dan 45 jaar. Met Bloemberg dealer occasions hebben we ons gespecialiseerd in jonge dealeroccasions dia via ons netwerk bij ons binnenkomen. Hierbij bieden wij alle gewenste services en diensten want naast de aanschaf, financiering, leasing en verzekering van de auto beschikken wij ook over een werkplaats waarbij wij de auto’s kunnen reconditioneren en technisch klaarmaken. En hier kunnen ook de door u eventuele gewenste accessoires  gemonteerd worden.

Hiernaast proberen wij met ons uitgebreide aanbod van ongeveer 150 occasions u zo flexibel mogelijk aanbod te kunnen doen. Zo bieden wij  de auto’s met verschillende aflever- en garantiepakketten aan, passend bij uw wensen. Zo bieden wij de mogelijkheid aan om de auto zo scherp mogelijk aan te bieden zonder garantie en afleverpakket. Of u kiest wat meer zekerheid met een van onze zekerheidspakketten.

Connectie met Toyota Bloemberg

Bloemberg Dealer Occasions maakt onderdeel uit van Bloemberg Automotive. Wij zijn tevens officieel Toyota dealer in Zevenaar en zijn in de Liemers en daarbuiten bekend om onze klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Veel ingeruilde dealeroccasions die we uit de groep krijgen en voldoen aan onze kwaliteitseisen bieden we aan via Bloemberg Dealer occasions.