Financieren of leasen?

Een financiering die bij je past.

 

Je hebt een keuze voor een nieuwe auto of motor gemaakt. Stap twee is vaak het budget. Het zijn grote bedragen. Wat kun je vrijmaken voor deze aanschaf? En wat houd je dan nog over als buffer voor onvoorziene kosten?

Een financiering moet bij je passen. Zodat de lusten van je nieuwe auto of motor niet worden overschaduwd door de lasten. Wij bieden een aantal overzichtelijke producten. Samen met jou bekijken we welk product het best bij je past en stemmen deze verder met je af op jouw behoeften.

Is het voorstel naar wens en wil je gebruik maken van het aanbod, dan verzoeken wij je een aantal documenten aan te leveren. Deze documenten zijn nodig ter onderbouwing van de door jou verstrekte informatie. Voldoet alles aan de voorgeschreven richtlijnen, dan kunnen wij  je de financiering verstrekken. Ook kunnen wij je helpen bij het maken van een voorstel m.b.t leasing. Ook voor de zakelijke klant hebben wij een uitgebreid aanbod aan financierings en leasingmogelijkheden.

Dit verloopt via onze partner Averus Financial Services. Dit maakt onderdeel uit van Alcredis Finance B.V, de Automotive bank van de Louwman Groep. De groep heeft circa 800 medewerkers in dienst en is onder meer actief als importeur van Lexus, Toyota en de automobielen, motorfietsen en buitenboordmotoren van Suzuki. Alcredis Finance is, als zelfstandige dochteronderneming van de Louwman Groep, uitgegroeid tot een moderne lease- en financieringsmaatschappij, die meegroeit met de tijd en de klantbehoeften.